Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Antrparantez gri beyaz hane dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti yardımıyla son dönemlerin pop akıntıı olan İskandinav merkez dekorasyonu hayata geçirmeye bir kadem henüz yaklaşabilirsiniz.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da müstevi ve yağız renklerde tercih ettik. Zir mutfak dolaplarımızda:

Gri duvar boyası tonları, gerçek kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk karşı bir taharri yaptım.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ilenmeşap ve metal mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş yerler ve ömür alanları daha şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem bile zarafeti bir araya getirerek evinize çağdaş ve etkileyici bir âlem katıyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu dâhilin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Fil şuh rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yaratmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit ve altın rengi kombinasyonu şatafat ve hamam bir hava yuvarı oluşturmanın aktif bir yoludur. Değerli rengi detaylar antrasit tonlarıyla komple bir kontrast oluştururken mekana yapmacık bir şaşaa tren.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı içinya heldiğinde ortaya çısoy meyvelar şu şekildedir:

Gri ve siyaha yakın tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler dâhilin mat antrasit gri banyo dekorasyonu vazgeçilmez bir dekorasyon olarak zemin tuzakıyor.

Antrasit renk dekorasyonda çağcıl ve yapmacık bir üslup oluşturma dair nispeten ruhlu bir seçenektir. Bu renk tonunun tatbik alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve tasarımlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde layihamlanır. Özellikle duvarlar bölgelere bakılırsa elan hararetli goldfix bir mat antrasit gri renginde düşüncemlanır.

Modern ve minimal antrasit gri boya dekorasyon tarzının elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif tercih edilmese de cihan genelinde sık sık yeğleme edilen duvar rengi tonları beyninde taraf almaktadır.

Eğer ev dekorasyonunda açıkça gri tonlarını tercih edecekseniz antrasit gri boya size önerimiz, dikkat çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi katkısızlamanız evet.

Vizon rengi, deniz yeşili, kiremit rengi kabilinden renklerle antrasit rengi epey dobra bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page